Black Friday

Apparaten maken het leven een stuk gemakkelijker. Nergens is dit duidelijker dan in de keuken. Waar zowel grote als kleine huishoudelijke apparaten mensen elke dag weer veel tijd en moeite besparen. Dat geldt uiteraard ook voor de keuken op jouw kantoor. Geen enkele office keuken mag dan ook zonder de volgende huishoudelijke apparaten opereren.

Het koffiezetapparaat

Een kantoor is gewoon ondenkbaar zonder een koffiezetapparaat. Het is absoluut een onmisbaar hulpmiddel in iedere kantoor keuken. En in tegenstelling tot veel andere kleine huishoudelijke apparaten staan deze koffiezetapparaten ook wel buiten de keuken opgesteld. Bijna iedereen houdt wel van een lekkere warme kop koffie aan het begin van de werkdag. Wat werkt nou beter dan een bakkie leut wanneer we verder wakker moeten worden en onze energie een boost moeten geven.

Een elektrische theeketel

Ondanks dat koffie vaak de favoriete drank op het werk is, geven sommige mensen liever de voorkeur aan een zaligmakend kopje met warme thee. Het is daarom verstandig om je medewerkers de keuze uit verschillende soorten thee te geven. Hoewel een magnetron water kan verwarmen, geven de meeste theedrinkers voor de beste ervaring de voorkeur aan een waterkoker. Zo’n theeketel kost, net als de andere apparaten in deze lijst, niet veel tijdens de online Black Friday deals van Coolblue. Deze waterkoker is gemakkelijk overal te plaatsen bij een stopcontact. 

Een waterkoeler

De waterkoeler is waarschijnlijk het meest herkenbare apparaat dat in een kantine op kantoor te vinden is. Elke medewerker heeft de hele dag immers gezond drinkwater nodig. Zo’n waterkoeler moedigt hen aan om gedurende de dag meer water te drinken. Waardoor ze niet alleen gehydrateerd blijven en zich goed voelen. Dit zal ook hun cognitieve functies verbeteren en het vermogen om zich op taken te concentreren. 

De magnetron

Er bestaat geen ander klein huishoudelijk apparaat dat zo geliefd is als de magnetron. Voor velen is een magnetron zelfs een keukenervaring op zich. Het is daarnaast de belangrijkste opwarmer van alle kant-en-klare-maaltijden. Een magnetron verwarmt jouw voedsel immers in minder dan een kwart van de tijd van een conventionele oven. Magnetrons zijn bovendien eenvoudig te bedienen en extreem duurzaam.

Een mini koelkast

Veel werknemers nemen hun lunch mee naar het werk. Dus is het logisch dat ze een plekje moeten hebben om dit eten tot hun lunchpauze te bewaren. Veel personeel houdt ook van kantoorfeestjes en andere feestelijke gelegenheden. Waarbij iemand een overheerlijke taart naar het werk brengt. Het zou jammer zijn als al dat te warm wordt, enkel omdat er geen mini koelkast aanwezig is. Een vriesvakje is daarbij ook handig, om zo met een lekker ijsje op een warme zomerdag even subliem af te koelen.

Een teken van waardering!

Het creëren van een succesvol bedrijf gebeurt niet alleen door het op te starten en de juiste mensen te vinden. Elke factor heeft haar eigen rol in het proces, en de werkplek is één van die factoren. De kantoorkeuken is daarbij zeker één van de ruimtes waar je als werkgever veel aandacht aan moet besteden.

Vul het onder meer met de juiste huishoudelijke apparaten om aan de behoeften van de medewerkers te voldoen. Want hoe meer moeite jij hiervoor doet, hoe meer je personeel zal begrijpen dat jij hen en hun werk waardeert!