BMW lease

Wanneer je een nieuwe auto nodig hebt kun jij deze aanschaffen, of leasen. Leasen is een steeds bekende en meer populairder vorm van het leasen van een auto. Veel lease auto’s zijn van werknemers die van een werkgever een lease auto krijgen. Echter is er ook een persoonlijke lease waarmee particulieren zelf een auto kunnen leasen. Door een auto te leasen krijg je vaak het nieuwste model die je voor een aantal jaren rijd. Het voordeel hiervan is dat jij altijd een auto krijgt met de allerbeste en nieuwste kwaliteit. Ook zijn vaak controles inbegrepen en ben je ook goed verzekerd. Doordat de auto’s altijd nieuw zijn heb je weinig last van mankementen en/of andere problemen met de auto die bij oudere modellen vaak kunnen voorkomen. Kortom, een private lease is ideaal om voor een aantal jaar een nieuwe auto te kunnen krijgen. Zo heb je ook keus tegenwoordig uit een groot aanbod van veel verschillende modellen, zo is er ook een groot aanbod aan hybride en elektrische auto’s.

Meer informatie over een nieuwe lease

Een Financial Lease is ook een erg populaire vorm van leasen. Bij deze vorm maak je gebruik van een huurkoop. Dit houd in dat je elke maand een bedrag moet betalen, maar na afloop van de lease termijn wordt jij dan eigenaar van de auto. Dit heeft veel verschillende voordelen. Zo kun je na afloop van deze periode de auto blijven gebruiken en deze blijven rijden, of je kunt hem ook verkopen. Naast de financial lease zijn er nog meer lease vormen beschikbaar in Nederland waar je uit kunt kiezen. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een short lease. Als je bijvoorbeeld tussen banen zit is het belangrijk om natuurlijk van a naar b te kunnen gaan, denk maar bijvoorbeeld ook aan sollicitatie gesprekken. Om direct een auto te kopen is niet altijd een goede optie. Zeker niet als je verwacht binnenkort weer een lease auto te krijgen. Een short lease is hiermee een goede optie waarmee je een aantal maden een auto kunt leasen, of zelfs 6 maanden of langer. Private lease is erg populair in Nederland. Zo kun je bijvoorbeeld ook kiezen voor een occasional lease. Hiermee kun je een tweedehands auto leasen. Hierdoor is het mogelijk om jouw droom auto tegen een lager tarief te leasen dan dat het nieuwere model zou kiezen. Belangrijk is het wel om te weten dat een auto lease altijd wordt gecontroleerd bij het BKR en dit dus ook invloed kan hebben op een hypotheek.

De beste autolease

Voor jouw nieuwe autolease is het dus belangrijk om alle voor en nadelen van de verschillende lease vormen goed op een rijtje te zetten en deze vervolgens te vergelijken. Zo is het leasen vaak goedkoper dan kopen, heb je geen gedoe met onverwachte garage rekeningen en daarnaast zorgt een lease auto er ook voor dat je een goed inzicht heb je in je maandelijkse en jaarlijkse autokosten. Daarnaast is het zo dat bij veel leasemaatschappijen met een keurmerk er goede regels gelden omtrent onderhoud en jou verzekering. Je bent dan ook vaak all risk verzekerd en hierdoor kun jij met een goed gevoel de weg opgaan. Daarnaast verdubbelen veel leasebedrijven het eigen risico op het moment dat je binnen een periode van 12 maanden meer dan 1 schade veroorzaakt aan een lease auto. Kilometerbundels zijn ook iets waar je altijd goed op moet letten bij het aanschaffen van een nieuwe lease auto. Zo is het dat wanneer je meer kilometers rijd dan dat je hebt afgesproken in de bundel, je hier een extra bedrag over moet betalen. En op het moment dat je minder kilometers rijdt zal je ook geen geld terug krijgen. Verder is het zo dat de meeste lease maatschappijen dus een groot aanbod hebben van verschillende soorten lease auto’s. Om te kunnen starten met het leasen dien je vaak een minimum leeftijd van 21 of 24 te hebben. Ook is er vaak een maximum leeftijd van ongeveer 75 tot 80 jaar om een lease auto te kunnen krijgen. Belangrijk is het dat wanneer jij een nieuwe lease auto kiest, je altijd goed let op de voorwaarden en de beoordeling van de lease maatschappij. Door goed onderzoek te doen kun jij er achter komen waar jij jouw favoriete auto voor de beste prijs kunt leasen. Let ook altijd goed op de voorwaarden die in het contract staan.

Ga nu naar de site van AutoLease Twente en bekijk alle mogelijkheden!