BV beginnen

Een BV opheffen is vaak een vervelend iets om uit te voeren. Echter een BV opstarten is dan weer heel leuk om uit te voeren en kun je prima online te doen. Van huis uit een bedrijf oprichten heeft een aantal voordelen. Het is goedkoop, snel en met de juiste hulp krijg je achteraf geen verrassingen te verwerken.

Als ondernemer ben je niet meer afhankelijk van anderen maar verdien je je geld zelfstandig. Je bepaald zelf hoe je je bedrijf gaat ontwikkelen. Een zelfstandig ondernemer kan zijn ervaringen, die hij bij eerdere werkgevers heeft opgedaan, gebruiken in zijn eigen bedrijf. Kennis kan een prima begin zijn maar een goede ondernemer moet ook in staat zijn uitdagingen aan te gaan. Met behulp van de juiste mensen kan je droom werkelijkheid worden!

Contract laten opstellen

De Algemene voorwaarden voor een BV zijn van groot belang. Aansprakelijkheid wordt in sommige situatie beperkt. Het opstellen van Algemene Voorwaarden kan je door middel van een contract laten opstellen door Firm 24. Binnen 7 dagen, heb je na telefonisch contact, het juiste document wat op jouw bedrijf en situatie is afgestemd. Je hebt geen juridische kennis nodig en er bestaat altijd een vaste prijs die achteraf moet worden voldaan.

Wijzigingen in je onderneming

Behalve een BV starten kun je via Firm 24 ook wijzigingen in een bestaande onderneming doorvoeren.

Er kan bijvoorbeeld een nieuwe aandeelhouder toetreden of je gaat het bedrijf verkopen aan een investeerder. Om goed beslagen ten ijs te komen is het handig om de juiste mensen te betrekken bij deze veranderingen. Firm 24 kan je begeleiden in bepaalde processen die plaatsvinden in je bedrijf. Kijk op de website, daar vindt je een vragenlijst die je kunt invullen wanneer je wijzigingen in je bedrijf wil doorvoeren.

Eenmanszaak omzetten naar BV

Het omzetten van een eenmanszaak naar BV is interessant. De winst wordt lager belast en je bent niet meer 100% aansprakelijk. Firm 24 kan je hierbij helpen. Uiteraard roept het omzetten van eenmanszaak naar een BV veel vragen op. Antwoorden vindt je op de website.

Diensten van Firm 24

Firm 24 kan je met alle mogelijke oprichtingen en aanpassingen van een onderneming helpen. Op een snelle manier een holding, eenmanszaak of BV starten, behoort tot de mogelijkheden, maar ook het oprichten van een stichting. Een stichting is een ondernemersvorm die geen oogstwinstmerk heeft. Er worden puur sociale en maatschappelijke doelen gesteld. Op een professionele manier kunnen de doelen behaald worden en heeft deze ondernemersvorm alleen maar voordelen.

Het regelen van je aandelen

Voor het overdragen van aandelen aan andere personen of vennootschap, heeft Firm 24 de juiste mensen in dienst die hierbij kunnen helpen, zo ook de uitgifte van aandelen.

Wil je meer weten over de oprichting van een BV en andere diensten, kijk dan voor meer informatie op de website.