projectinrichting kantoor

Medewerkers brengen een hoop tijd op kantoor door, zeker bij een fulltime werkweek. Het is dan fijn als de werkplek en het kantoor een fijne omgeving is. Ook kun je met de inrichting van het pand de normen en waarden van je bedrijf uiten. Jonge, hippe en creatieve bedrijven vragen om een passende inrichting. Een prachtige projectinrichting voor je kantoor zorgt er daarnaast ook voor dat je medewerkers creatiever worden, de productiviteit omhoog gaat en voor een betere werksfeer op kantoor. Hierdoor kun je het verzuim weer verlagen waardoor je uiteindelijk geld kunt besparen.

De juiste sfeer op kantoor

Een projectinrichting gaat niet alleen over nieuwe meubels. Natuurlijk is dit een belangrijk onderdeel van het geheel maar gaat het om het totaalplaatje waarbij de juiste sfeer wordt gecreëerd. Via www.insideoffice.nl kun je een afspraak maken om met de ontwerpers rond de tafel te zitten. Om een plaatje te schetsen van de mogelijkheden krijg je een 3D-tekening met daarop wat voorbeelden. Zo zie je direct of deze inrichting aansluit bij het kantoorpand of bij het bedrijf. Hierbij wordt er ook rekening gehouden met eventuele flexplekken voor medewerkers die af en toe naar kantoor komen. Zo kan iedereen zijn werk optimaal uitvoeren.

Ieder kantoor is anders

Bij een projectinrichting wordt er per kantoor een plan op maat gemaakt. Hierbij worden de wensen van het bedrijf meegenomen. Wat alle projecten wel gemeen hebben is dat iedere ruimte een unieke uitstraling krijgt. Bij een projectinrichting wordt het hele pand onder de schop genomen. Er komen nieuwe meubels en de indeling wordt anders. Ook worden er accessoires aan de ruimte toegevoegd voor een betere sfeer en meer gezelligheid. Er wordt een 3D-tekening gemaakt waarop je het eindresultaat al kunt zien. Hier kun je natuurlijk zelf nog het een en ander aan toevoegen of veranderen. Bij akkoord kan het project worden gestart.

Samen werken we naar een mooi eindresultaat

Het is belangrijk dat je volledig achter het nieuwe uiterlijk van het pand staat. Jij en je medewerkers brengen hier tenslotte veel tijd door. Daarom is het belangrijk dat er veel gesprekken worden gevoerd om zo tot een juist ontwerp te komen. Wil je de inrichting van het kantoor graag uitbesteden? Dan kun je een afspraak maken of een offerte opvragen. Samen met de ontwerper ga je de mogelijkheden bespreken zodat je ook samen kunt werken naar een eindresultaat waar jij en de medewerkers tevreden mee zijn. Een aantrekkelijke werkplek heeft veel voordelen zoals meer creativiteit en een betere werksfeer. Kijk eens wat ze voor jou kunnen betekenen!