Werk

Wil je graag werken in een gemeente ergens in Nederland? Dan is het een goed idee om de vacatures voor werken in de gemeente in de gaten te houden via Kamphorst Detachering. Via de website van dit bedrijf vind je namelijk vacatures voor werken in de gemeente, bijvoorbeeld als gedetacheerd klantmanager. Dit is een veelzijdige baan, omdat je aan de slag gaat voor opdrachtgevers binnen grote en kleine gemeentes in Nederland. Hierdoor is elke dag anders, en heb je de mogelijkheid om jezelf goed te blijven ontwikkelen. Denk je dat deze baan iets voor jou is en wil je graag werken in de gemeente? Lees dan snel verder!

Een baan als gedetacheerd klantmanager

Als je graag aan de slag wilt gaan als gedetacheerd klantmanager, is het belangrijk dat je er energie van krijgt om mensen te helpen die ver weg staan van de arbeidsmarkt. Het is belangrijk dat je kennis hebt van de Participatiewet, en een hbo-diploma die te maken heeft met deze baan is ook een must. Als je als klantmanager gaat werken in de gemeente, dan ben je vooral bezig met werk en inkomen. Alle aanvragen die binnenkomen en die hiermee te maken hebben, beoordeel jij. Je zorgt ervoor dat alle uitkeringsgerechtigden hun weg vinden in de maatschappij, door hun bij te staan in het traject dat gericht is op zowel participatie, zorg en/of arbeidsmarkttoeleiding. Deze baan is erg veelzijdig en elke dag anders. En wat mag je verwachten van Kamphorst Detachering?

Kamphorst Detachering

Als je via dit bedrijf opdrachten aanneemt als klantmanager, dan kun je verwachten dat je een goed salaris ontvangt en goede arbeidsvoorwaarden; zoals een lease-auto. Dit bedrijf vindt het belangrijk dat je jezelf blijft ontwikkelen, door eventuele opleidingen en verschillende opdrachten bij meerdere gemeentes. Daarnaast heb je altijd contact met een vast contactpersoon, wat voor orde zorgt. De desbetreffende contactpersoon zorgt ervoor dat je wordt begeleid tijdens alle opdrachten, zodat deze altijd op de juiste manier uitgevoerd kunnen worden. Is dit een baan voor jou en ben jij er klaar voor om aan de slag te gaan in de gemeente? Bekijk dan nu welke vacatures er allemaal open staan op de website van dit bedrijf, en neem contact op! Overigens kun je hier ook terecht voor vacatures in andere vakgebieden, zoals WMO of jeugd!