Een printer is voor veel bedrijven onmisbaar. Hoe digitaal je bedrijf ook is, voor een meeting of een klantafspraak is er gewoon af en toe een geprinte versie van iets nodig. Op het moment dat je een printer gaat kopen, moet er beslist worden welke printer het gaat worden. Een laserprinter kopen bij Refurbished Printer NL is dan geen slecht idee. In dit artikel lees je waarom dit een goed optie is!

Wat betekent refurbished? 

Als eerste gaan we het hebben over wat refurbished precies betekent. Het begrip refurbished is eigenlijk redelijk simpel. Het betekent dat een product tweedehands is. Waar aan een tweedehands product niks meer wordt gedaan, wordt een refurbished product eerst nog helemaal gecontroleerd en worden de versleten onderdelen vervangen. Dat is dus het grote verschil tussen tweedehands en refurbished. 

Gegarandeerd een goede kwaliteit

Zoals je hierboven hebt kunnen lezen, is een refurbished printer tweedehands. Een refurbished printer wordt alleen erg goed nagekeken voordat deze weer wordt doorverkocht. Hij wordt gecontroleerd, vernieuwd, schoongemaakt en gerepareerd als dat nodig is. De refurbished printers die dus weer op de markt komen, zijn zo goed als nieuw. Ze zijn niet versleten en werken goed en snel, waardoor ze nog jaren mee kunnen. De printers zijn dus van enorm goede kwaliteit.

Ze zijn minder duur

Doordat refurbished printers niet gloednieuw zijn, zijn ze een stuk goedkoper. De printer is namelijk al gemaakt en er moeten op zijn hoogst een paar nieuwe onderdelen worden toegevoegd aan de printer. Omdat dit dus veel minder werk is dan een hele nieuwe printer maken, zijn refurbished printers goedkoper. Zo zijn sommige modellen tot wel 90% goedkoper dan een nieuwe printer.