Veel bedrijven vragen zich af wat een goede accountant kan betekenen voor een bedrijf. Dit is vaak meer dan gedacht wordt. Een accountant kan een ondernemer niet alleen zeer veel werk uit handen nemen maar ook volledig ontzorgen op financieel gebied. Voorwaarde is wel dat er gekozen wordt voor een goede accountant die met een proactieve houding een bedrijf kan bijstaan met raad én daad.

Verschil in aanbod van accountants

Er zit een groot verschil in het aanbod van accountants. Er zijn accountants die zich “beperken” tot de controle van de administratie en het doen van belastingaangifte maar er zijn ook andere keuzes die gemaakt kunnen worden. De accountants van Stolwijk kunnen ondernemers helpen met een veelzijdigheid aan diensten. Zij zijn onder andere gespecialiseerd op het gebied van inkomsten- en vennootschapsbelasting, accountancy, pensioenadvies, loonadministratie en financiële dienstverlening. Het grote voordeel hiervan is dat ondernemers hier terecht kunnen met al hun vragen over financiële zaken.

Altijd volledig inzicht in de actuele financiële situatie van het bedrijf

Ondernemers die gebruik maken van de diensten van Stolwijk Accountants hebben de beschikking over een financieel dashboard. Dit biedt mogelijkheden om op ieder gewenst moment en vanaf iedere plek inzicht te hebben op de actuele financiële situatie van het bedrijf. Daarnaast kan er een aanvullend overzicht met informatie worden geboden over de  omzet, kosten, debiteuren en crediteuren. Hierdoor heeft de ondernemer altijd de beschikking over de benodigde cijfers als er belangrijke bedrijfsbeslissingen moeten worden genomen. Een expert van Stolwijk kan hierin een proactieve rol vervullen en desgewenst meedenken met de ondernemer.

Accountant voor een maatwerk financiële begeleiding

Veel ondernemers trekken bij voorbaat al de conclusie dat als ze gebruik maken van de diensten van een accountant van een groter bedrijf, ze een van velen zijn. Dit hoeft zeker niet het geval te zijn. Het is bij Stolwijk immers mogelijk om gekoppeld te worden aan een persoonlijke financieel expert. Er wordt bij deze organisatie zelfs gekozen om bedrijven te koppelen aan een accountant die in de betreffende regio actief is. Dit heeft als voordeel dat de accountant niet alleen precies weet hoe de financiële situatie van een bedrijf is maar ook wat er speelt in de betreffende regio. Op deze manier kan er een persoonlijke band worden opgebouwd met de financiële expert en kan de accountant een maatwerk financiële begeleiding bieden. Voor veel ondernemers is het een prettige gedachte dat een goede accountant zoveel kan betekenen voor hun bedrijf.

Bron: stolwijkacc.nl