pinnen

Basware is de marktleider als het neerkomt op purchase to pay software. Maar wat kun je er nou mee?  Lees snel verder en kom erachter. 

Wat was purchase to pay ook alweer? 

Purchase to pay, ook wel afgekort als P2P, is het volledige proces omtrent inkoop. Vanaf de beginstap interne bestelaanvraag tot de eindstap van het factuur betalen. Deze begin- en eindstap samen met alle tussenliggende stappen vormen het P2P proces. Ook de bijbehorende documenten, bevestigingen en goedkeuringen horen bij P2P. 

Waar Basware je bij kan helpen? 

In meeste gevallen wordt het P2P proces door medewerkers uitgevoerd en gaat hier maandelijks veel tijd mee verloren. Basware kan dit voor jou oplossen. Basware kan namelijk het volledige P2P proces automatiseren en spend analyses makenDan hebben we het over factuurverwerking, declaratieverwerking, leveranciersmanagement en nog veel meer. 

Basware Network maakt het nog beter 

Basware maakt dus automatisatie software, maar daar blijft het niet bij. Ze hebben ook Basware Network opgericht en dat is een van de grootste open bedrijfsnetwerkenHier kun jij je voordeel uithalen. Hier wordt alle gezamelijke data verzameld en tot elkaars beschikking gesteld. Zo kun jij eindeloze lijsten met leveranciers vinden en andere bestanden. Het maakt het P2P proces nog makkelijker. 

Basware integreren in jouw bedrijf 

Software alleen is niet de oplossing. Voor de oplossing moet je de software integreren in je bedrijf. Dit hoef je uiteraard niet zelf te doen. Je kunt de Basware software door een van hun partners laten integreren. ICreative is bijvoorbeeld een van die partnersZij helpen je bij de integratie van Basware software in je bedrijf. Wanneer ze klaar zijn met het implementeren van de Basware software zal je P2P proces volledig geautomatiseerd zijn. Alles wordt voor je geregeld en zo heb je nooit meer omkijk naar facturen die betaald moeten worden of declaraties die allemaal doorgevoerd moeten worden.