Arbo richtlijnen werkplek

Als bedrijf moet je rekening houden met de ARBO richtlijnen van een werkplek. De werkomstandigheden zijn van belang voor de gezondheid en prettige werkomgeving van de werknemer. ARBO richtlijnen helpen hierbij. Niet alleen correctief maar ook preventief.

Ceka Nederland helpt met de kantoorinrichting van bedrijven, niet alleen met verkoopstyling, maar ook met de inrichting van werplekken conform ARBO richtlijnen.

De werkplek dient volgens de ARBO regels te voldoen aan een aantal eisen. Denk bijvoorbeeld aan het bureau. Het bureau moet in hoogte verstelbaar zijn. Medewerkers hebben verschillende lengtes. Een verstelbaar bureau helpt daarbij. Per lengte van de medewerker moet het bureau op een bepaalde hoogte zijn afgesteld. Ook het werkblad van het bureau dient te voldoen aan specifieke afmetingen.

Voorkom onnodig ziek medewerkers door RSI of soortgelijke klachten. Dit zijn vaak langdurige klachten met een moeizaam herstelproces.

Meer weten? Bel ons gerust of neem contact op via het contactformulier op onze website.