Iedereen heeft wel van beleggen gehoord. Maar om het daadwerkelijk te gaan doen dat is voor veel mensen weer een stap te ver. Wat is beleggen? En is het ingewikkeld? In deze blog vertel ik u graag meer over de eerste stappen naar beleggen. Zeker interessant, gezien de rente van de banken voor je spaargeld steeds verder naar beneden keldert.

De Academy kan u helpen bij het vergaren van kennis over beleggen. Specifiek zijn we gespecialiseerd in het beleggen middels vastgoed. Samen met u kunnen we ondersteunen in de specifieke kennis die nodig is bij beleggen. We hebben specialisten in dienst die u alle ins en outs van (vastgoed) beleggen kunnen uitleggen. Daarnaast verzorgen we in onze masterclasses thema’s als beleggen in vastgoed, het verhuren van woonruimte, regels over gemeentelijk beleid en fiscale regels, en financieel management. De Max property academy is onderdeel van de Max property group en focust zich in de masterclasses op belangrijke pijlers voor het creëren van passieve geldstromen met vastgoed. Hierbij moet gedacht worden aan hoe u uw mindset kunt veranderen om groei te realiseren, strategie en businessplan vormen voor investeren in en financieren van vastgoed, het managen van uw vastgoed portefeuille, en hoe u veilig panden kunt verhuren. Daarnaast geven we u natuurlijk een visie op hoe de vastgoedmarkt in elkaar zit.

Ons kantoor is gevestigd in Rotterdam en we focussen ons op de vastgoedmarkt van Rotterdam en omgeving. Ook al bent u (nog) geen samenwerkingspartner van ons, we maken graag op informele manier kennis met u. We zijn in bezit van een professionele trainingsruimte waar de masterclasses en cursussen gegeven worden. We voorzien u heel graag van de basiskennis die nodig is voor het succesvol beleggen in vastgoed.