kerstgeschenk

Kerst is de tijd van het jaar om blijdschap en dankbaarheid te tonen. Dit is ook de perfecte gelegenheid om je personeel te waarderen voor hun harde werk en toewijding. Ik begrijp dat het uitkiezen van kerstgeschenken voor jouw personeel soms overweldigend kan zijn. Maar maak je geen zorgen want ik ben hier om je te helpen! Hieronder staan vijf geweldige kerstcadeau-ideeën die je kunt geven aan jouw fantastische personeel. Voor een kerstgeschenk personeel kunt u verder lezen. Of klik hier om verder te kijken.

Een  dagje uit

Verras jouw personeel met een dagje uit, misschien naar het strand of een pretpark. Het is de perfecte break van de werkstress en geeft ze de kans om te ontspannen en zich te vermaken met hun vrienden of familie.  Zorg ervoor dat dat de datum past in hun schema en dat ze niet op hun vrije dag moeten werken.

Cadeaubonnen

Een ingepakte cadeaubon voor een lunch of diner kan jouw personeel helpen om zich te ontspannen en te genieten van de feestdagen. Of geef ze een cadeaubon van een winkel naar keuze. Op deze manier kunnen ze zelf een verrassing kiezen die aan hun wensen en behoeften voldoet.

Cadeaumand

Als je niet kunt beslissen welk cadeau je voor jouw personeel moet kopen, is een speciale samengestelde cadeaumand  de perfecte optie.  Zorg ervoor dat je kiest voor individuele producten die passen bij de ontvanger zoals notitieboekjes, badzout, chocolade en kaarsen.

Work from home kit

Dit jaar werken veel mensen thuis vanwege de pandemie en de daarbij behorende beperkingen. Je kunt je personeel verrassen met een speciale work from home kit. Denk aan noise cancelling headphones, een bureaulamp, planten, notitieblokken en andere benodigdheden die helpen bij het creëren van een comfortabele werkruimte.

Donatie

Als jouw bedrijf al een traditie heeft om Kerstcadeaus te geven, kan je dit jaar overwegen om een donatie te doen aan een goed doel uit naam van jouw personeel. Laat ze weten dat door hun harde werk en toewijding, jouw bedrijf in staat is om iets terug te doen voor de maatschappij.

Kerstmis is een geweldige tijd om jouw personeel te bedanken voor hun harde werk. Of je aangepaste cadeautjes aanbiedt of een donatie, zorg ervoor dat je rekening houdt met de behoeften en interesses van jouw werknemers. Door dit te doen, zullen ze zich gewaardeerd voelen en hun inzet voor jouw bedrijf met nog meer enthousiasme en toewijding blijven voortzetten. Laten we deze Kerst speciaal maken voor jouw personeel!