Convins

De personeelsmarkt staat al maanden op de kop en daarnaast is het vinden van getalenteerd acquisitie personeel überhaupt niet de gemakkelijkste taak. Gelukkig zijn er voldoende manieren om ervoor te zorgen dat jouw koude acquisitie tóch op rolletjes loopt; het inschakelen van een telemarketingbureau!

Ben je op zoek naar een telemarketingbureau dat al meer dan 12,5 jaar ervaring heeft in het vakgebied en daarmee is uitgegroeid tot het grootste B2B-telemarketingbureau in Nederland? Een bedrijf met getrainde en vaste professionals in dienst, die werken volgens harde mentaliteit en daarnaast een transparant verdienmodel kunnen laten zien? Kies dan vooral voor Convins! We vertellen je graag waarom Convins ook jouw telemarketing bureau zou moeten worden; lees snel met ons mee!

Wat is Convins?

Opgericht in 2009 brengt Convins.eu een bak met ervaring met zich mee. Het bedrijf introduceert zichzelf graag als het verlengstuk van jouw organisatie op het gebied van telemarketing en recruitment. Het bedrijf kan jouw telemarketing uit handen nemen door hun eigen goed getrainde en vaste personeel in te zetten. Convins is erg innovatief; het bedrijf is continu op zoek naar nieuwe manieren om te kunnen automatiseren. Door deze automatisering loopt Convins voor op de markt en in de branche en kunnen ze het beste van het beste bieden!

No cure, no pay

Een transparant verdienmodel én een bedrijf waar je uit mag gaan van no cure, no pay; waar vind je dat nou nog? Op deze manier weet zowel Convins als jij als klant waar je aan toe bent en waar het op staat, dat is nog eens fijn zaken doen! Door de no cure, no pay regeling hebben beide partijen belang bij kwaliteit; van zowel de afspraak onderling als de taken die worden uitgevoerd bij Convins. Onderaan de streep telt de return on investment!

Stappenplan; wat als je met Convins in zee wilt gaan?

Kies je ervoor om met Convins samen te werken, dan gaat er een vier-stappen proces aan vooraf. Uiteraard vind in eerste instantie de kennismaking plaats, waarbij Convins langskomt bij jouw bedrijf voor een gesprek en natuurlijk wordt bekeken of er een klik is. Samen wordt er geïnventariseerd op marktsegment en propositie; door alle verstrekte informatie vormt Convins een helder voorstel.  Akkoord op het voorstel? Dan vindt de kick-off op kantoor van Convins plaats; zo kunt u ervaren hoe er wordt gewerkt op het project en maakt u kennis met het projectteam! Na de kick-off kunnen de getrainde personeelsleden van Convins aan de slag met uw opdracht; bellen maar! Uiteraard wordt vooraf besproken welke bedrijven en branches benaderd kunnen worden, en gaat alles in open en transparant overleg. Bij stap drie komt de no cure, no pay regeling kijken; kwaliteit staat hoog in het vaandel en dat wilt Convins op deze manier graag laten zien! Tot slot, na de introducerende weken, is het tijd om te analyseren; ontstaat er een partnership uit de samenwerking? Wanneer dit het geval is ga je als bedrijf in gesprek met Convins om visies en successen te bepalen en bespreken!

Hoe weet je of Convins iets voor jouw bedrijf is?

Je kan uiteraard contact opnemen met Convins; daar zullen ze zeker voor open staan! Hiervoor kan je het contactformulier op hun website invullen!