ipad

Tijd voor een nieuwe iPad of toe aan een tablet? Denk eens aan een iPad aanbieding. Elke iPad aanbieding van dit moment wordt op deze website getoond. Zo hoef je zelf niet op zoek te gaan, je hoeft alleen de website te bezoeken. En je weet direct welke iPad aanbieding er waar op dit moment geldt. Zo weet je precies waar je aan toe bent. Je hoeft de iPad alleen nog maar te bestellen of naar de winkel toe. Weet wel welke iPad je hebben wil, voordat je per ongeluk te weinig geheugen hebt of de verkeerde kleur bijvoorbeeld.

iPad en mini

De iPad aanbieding vind je voor verschillende iPads. Er zijn namelijk vier modellen, ieder beschikbaar in meerdere kleuren. De kleinste is de iPad mini met 7,2 inch en een A12 Bionic-chip. Daarna komt de gewone iPad met 10,9 inch en ook een A12 Bionic-chip. Je kunt op deze iPads de 1e generatie Apple Pencil gebruiken. Deze twee modellen zijn verkrijgbaar in drie kleuren: spacegrijs, zilver of goud. Je hebt twee opties voor het geheugen: 64 of 256 GB. Zit jouw iPad aanbieding bij de mini of de iPad? Kijk op de site naar de huidige aanbiedingen. 

Pro en Air

Iets groter dan de iPad is de iPad Air. Deze is 10,9 inch en scheelt dus qua formaat weinig met de iPad. Ook dit model heeft dezelfde opties als het gaat om het geheugen. Wel kun je kiezen uit meerdere kleuren, hierbij zijn ook blauw en groen een optie. Het laatste model is de iPad Pro. Deze is verkrijgbaar in slechts twee kleuren, maar ook in twee formaten. De iPad Pro is er in spacegrijs of zilver en in 11 inch of 12,9 inch. De 11 inch iPad Pro is dus maar een heel klein beetje groter dan de iPad Air. Wel heeft de iPad Pro grotere geheugenopties.